crema antirid cu acid hialuronic Secrets

Wiki Article

Prin inovatia anti-rid pe 3 nivele, Eucerin Hyaluron refill utilizeaza combinatia unica dintre acidul hialuronic si bio-glicozidul saponina care fac echipa ideala ce lupta impotriva ridurilor atat profunde cat si superficiale. Acidul hialuronic de mare putere actioneaza la originea ridurilor high-quality in straturile epidermale superioare ale pielii, acidul hialuronic cu molecula mica penetreaza straturile pielii pentru tratarea ridirulor mai profunde iar glicina saponina bio-activa sustine producerea de acid hialuronic in celulele in treatment se formeaza cele mai profunde riduri.

Hidroxi acizi. Aceasta componenta are functia de exfoliere a pielii, adica indepartarea straturilor de piele moarta si deteriorata si apoi stimularea cresterii unui nou strat de piele, sanatoasa si neteda, treatment are un ton uniform.

Estompeaza ridurile prin stimularea productiei de colagen si ofera tenului un component mai tanar. Sporesc elasticitatea si fermitatea pielii si au efecte antiinflamatoare.

Pielea contine in proportie de aproximativ 70% colagen,iar solutia Collagen pentru reinnoirea pielii are un efect de intinerire si ajuta la redefinirea structurii epidermei redandu-i luminozitatea si frumusetea.

SPF fifteen cu o protectie UVA ajuta la prevenirea imbatranirii premature si a aparitiei ridurilor mai profunde provocate de expunerea la radiatiile ultraviolet.

Textura usor groasa nu lasa produsul sa curga, pentru a se putea intinde eficient si a se absorbi fara a lasa tenul lipicios. 

Menține tesuturile hidratate și le protejează de striații/riduri, stimulând totodată nivelul de colagen, acidul hialuronic contribuie la mentinerea pielii tinere si elastice.

Creme antirid – cremele au textura mai groasa pentru a ajuta tenul sa poata retine apa si pentru a-i oferi hidratare.

Vichy Liftactiv Supreme este o crema de noapte pentru fermitate si contur cu result de lifting. Este o crema de fata potrivita pentru toate tipurile de ten, de la typical pana la tenul uscat. Are result de luminozitate si prospetime.

If you want to permit them and To find out more regarding how to utilize cookies, you may select the "Cookies settings" discipline.

Crema antirid pentru hidratare si fermitate. Acest tip de crema antirid, pe langa mentinerea hidratarii pielii, este responsabila pentru tonifiere si asigura fermitatea de treatment are nevoie pielea dvs. Aceste creme impotriva ridurilor sunt utilizate generally speaking pentru combaterea ridurilor mici.

Ne location pentru ca: este un ser de noapte care hidrateaza, uniformizeaza si lumineaza pielea. Este recomandat pentru toate tipurile de piele.

Rezultatele incep sa apara dupa prima sedinta, dar sunt maxime la two-3 luni de la inceperea tratamentului. Pentru un rezultat de lunga durata, procedura trebuie din nou efectuata dupa cateva luni, deoarece procesul pure de imbatranire nu ia pauza niciodata.

Crema de fata Clinique pentru hidratare cu aplicare dimineata are rolul de a contribui la hidratarea pielii treatment sufera din acest punct de vedere, adresandu-se in Distinctive celor cu tenul uscat, avand o textura de gel, usor racoroasa, ce faciliteaza intrarea in piele fara a lasa in afla mai multe urma reziduuri deranjante. 

Report this wiki page